Această salată cu brânză este o variantă de salată tradițională din sudul țării, care se întâlnește asemănător și la vecinii bulgari. Se poate mânca și rece, și caldă, și este extraordinar de gustoasă și sățioasă și partea cea mai bună este că se face atât de ușor! Ai nevoie de
Citește mai mult »
Chifteaua vegană (sau de post), ca și cârnatul vegan, face obiectul unei sumedenii de încercări - unele mai reușite, altele nu prea. Rețeta asta e dintre cele reușite, așa că avem inimă bună și o scriem aici, să aveți și voi parte de așa bunătate. Merge extraordinar cu muștar!
Citește mai mult »
Omul mereu la dietă inventează tot ce poate ca să se sature și să nici nu bage la ghiozdan prea multe calorii. Așa și noi - chilli e o mâncare foarte bună, dar cam grasă. Cum facem să păstrăm măcar ceva din ideea de chilli, dar fără grăsime și cât
Citește mai mult »
Ciorba de perișoare este atât de simplu de făcut, încât ai motiv s-o faci des. În plus, credem că nu există ciorbă cu carne mai ieftin de făcut, cu excepția ciorbei de pui, desigur. Totuși, sunt câteva secrete pentru o ciorbă de perișoare bună (că rețeta în sine e foarte
Citește mai mult »
N-o să pierdem multă vreme cu descrierea acestei rețete, pentru că nu există nimic mai simplu pe lume, în afară de mersul la restaurant sau la mama acasă. Dar mama face altfel de salate, iar la restaurant costă de 4 ori mai mult și nici nu prea au așa ceva,
Citește mai mult »
Ciorba este chintesența existenței, serios. Fără ciorbă, nici mațele nu mișcă, nici stomacul nu se bucură, nici mahmurelile nu trec. Așa că iată cea mai simplă rețetă de ciorbă deasă și cu absolut de toate, de care ai nevoie în toate momentele dificile sau frumoase ale vieții tale, mai ales
Citește mai mult »