Ardei picanți umpluți cu cremă de brânză (feta sau telemea)
O rețetă simplă de tot, care ar putea fi grecească, ar putea fi italienească și ar putea fi inspirația gospodinei.
Portii Timp de preparare
10 25minute
Timp de gatire Timp de asteptare
10minute 6zile
Portii Timp de preparare
10 25minute
Timp de gatire Timp de asteptare
10minute 6zile
Ingrediente
Ardeii murați
Crema de brânză
Pentru păstrare
Etape
  1. Se curăță ardeii de sâmburi și cotoare, apoi se taie bucăți mari, în ideea că vor fi umplute. Se pun într-un borcan mare. Apoi se fierb apa cu oțetul și condimentele și se toarnă în borcan, peste ardei. Se închide borcanul cu un capac și se lasă 6 zile la murat.
  2. După 6 zile, se scot ardeii din borcan și se scurg bine de zeamă. Apoi se dă la blender bucata de brânză tăiată cubulețe împreună cu iaurtul, până devine o pastă cremoasă. Se umplu ardeii cu această pastă, se pun într-un recipient, apoi se toarnă deasupra uleiul de măsline. Se pot servi imediat!
Notitele retetei

Se păstrează la frigider 4-5 zile.