duminică, mai 19, 2019
Home > Politica de confidențialitate și cookies

Politica de confidențialitate și cookies

Informare cu privire la termenii și condițiile
și politica de cookies, de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal

[prima publicare: 23.05.2018; ultima revizie: 03.04.2019]

Conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD / GDPR) și Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a RGPD și de abrogare a Directivei 95/46/CE, suntem obligați să îți prezentăm următoarele informații, pe care te rugăm să le citești.

Respectăm dintotdeauna și din principiu dreptul tău la viață privată și vrem să știi că website-ul nostru a fost conceput de la început pentru a-ți respecta acest drept, precum și pentru a-ți păstra datele în siguranță. Pentru ca să poți să beneficiezi de serviciile și produsele noastre, și pentru ca serviciile și produsele pe care ți le oferim să îți ofere o experiență cât mai plăcută, suntem nevoiți să colectăm și unele date cu caracter personal; te asigurăm că toate datele pe care le colectăm sunt menținute la minimul necesar și că ne bazăm pe temeiuri legale.

Utilizând oricare dintre serviciile și produsele oferite de FixAsa.ro, ești de acord să citești și să înțelegi politica noastră privind confidențialitatea datelor și cookie-urile, după cum urmează. Pentru a te asigura că totul este ușor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu și o scurtă explicație simplă.

Cookie-uri și ștergerea cookie-urilor

Pentru a-ți oferi o experiență de vizitare plăcută în site-ul nostru, folosim mici fișiere, numite cookie-uri, pe care le plasăm pe calculatorul, tableta sau telefonul tău. Fără acestea, de exemplu, site-ul te poate deranja cu ferestre de dialog cu același mesaj la fiecare vizită. Acestea sunt cookie-uri funcționale, care efectiv asigură funcționarea corectă a site-ului. Aceste cookie-uri nu pot fi respinse.

De asemenea, mai folosim cookie-uri de la Facebook și de la Google care ne permit să primim, fără a cunoaște însă identitatea ta, statistici și rapoarte cu privire la modul în care este folosit site-ul nostru, ca să-l putem îmbunătăți în așa fel încât tu să beneficiezi cât mai mult și mai ușor de facilitățile oferite. Totuși, pentru că aceste cookie-uri nu sunt obligatorii pentru funcționarea site-ului, le poți respinge la prima accesare, apăsând butonul “Nu sunt de acord”.

Pentru că site-ul nostru furnizează conținut, trebuie să se poată autoîntreține. Așadar, în site plasăm reclame și unele dintre ele sunt de la Google, care plasează cookie-uri pentru a putea trimite către tine reclame personalizate, dacă nu ai optat pentru eliminarea personalizărilor.

Informații oficiale despre personalizarea reclamelor, aici »

Cookie-uri folosite de noi:

Cookie-urile noastre:

  • PHPSESSID – din site-ul nostru, expiră imediat ce ieși din site
  • cookie_notice_accepted / refused – din site-ul nostru, modulul de complianță GDPR, expiră în 30 de zile de la setarea opțiunii de acceptare sau respingere a cookie-urilor.

Cookie-uri de la Google (află mai multe aici »)

  • _gat_gtag_UA_1592851_1 – de la Google, expiră la un minut de la ultima accesare
  • _gid – de la Google, expiră în 24 de ore de la ultima accesare
  • _ga – de la Google, expiră în 24 de luni de la ultima accesare

Cookie-uri de la Facebook (află mai multe aici »)

  • _fbc – de la Facebook, expiră în 3 luni de la ultima accesare
  • _fbp – de la Facebook, expiră în 3 luni de la ultima accesare

Atentie! Daca iti revizuiesti acordul, cookie-urile deja plasate raman pe calculatorul tau (nu putem sa le stergem noi), asadar trebuie sa le stergi manual din browser daca doresti acest lucru.

Dacă dorești, poți șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor, pe care o găsești în lista de opțiuni a browserului tău. Totuși, trebuie să știi că, la următoarea utilizare a site-ului, cookie-urile necesare se vor plasa din nou pe dispozitivul tău (și le vei putea șterge iar, de fiecare dată).

Inserții de conținut de pe alte site-uri

Articolele din acest site pot include conținut apelat din alte site-uri (de exemplu, videouri de pe YouTube, imagini, articole etc.). În urma apelării conținutului din alte site-uri, vă informăm că există posibilitatea ca acestea să colecteze date despre dumneavoastră, să folosească cookie-uri, să activeze servicii de urmărire a comportamentului și analiză (de exemplu, Google Analytics, Facebook Pixel) și să vă monitorizeze interacțiunea cu conținutul respectiv, inclusiv dacă aveți un cont și sunteți autentificat în acel site web.

Ștergerea cookie-urilor

Poți șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor pe care o găești în lista de opțiuni a browserului tău; mai jos ai câteva linkuri către instrucțiuni în limba engleză pentru câteva browsere des folosite:

Internet Explorer

Altele:

Ce înseamnă date cu caracter personal

Date cu caracter personal se consideră a fi acele date care sunt legate de o persoană și care fac posibilă identificarea acelei persoane prin legătura dintre persoana respectivă și aspectul care o poate identifica. Exemple de astfel de date: nume și prenume, IP, adresă de e-mail, imaginea video sau foto care permite identificarea persoanei etc.

Cine suntem

FixAsa.ro apartine WEBGROW SRL, persoana juridica romana, CUI 34478779, J40/5554/2015. Suntem din București și împărtășim toate ofurile, dar și toate bucuriile bucureștene.

Ce date colectăm

Datele personale pe care le colectăm sunt cele pe care ni le furnizezi în vederea accesului la serviciile noastre și la transmisiile periodice ale newsletterului nostru. La modul general, colectăm și prelucrăm, la modul general, următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, adresa (adresele) de e-mail, numărul de telefon pe care ni-l furnizezi (de serviciu / personal), adresa IP dacă ne lași comentarii (în scopul combaterii spamului), etc.

De ce prelucrăm aceste date

Prelucrăm aceste date în scopul legitim al îndeplinirii obiectului nostru de activitate, inclusiv:

• pentru a realiza statistici și măsurători care să ne ajute să înțelegem cum putem îmbunătăți calitatea serviciilor / produselor pe care ți le oferim;
• pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a dezvolta altele noi;
• pentru a-ți facilita accesul la serviciile noastre;
• pentru a-ți oferi informări legate de servicii / produse care te-ar putea interesa, precum și despre promoții și oferte speciale;
• pentru a asigura o securitate îmbunătățită și a te proteja împotriva posibilelor atacuri informatice, fraudei, abuzului.

Cum folosim datele tale personale

Este important să știi că nu vom folosi datele tale personale decât în scopul pentru care ni le-ai comunicat. Astfel, vom folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru comunicări comerciale dacă ne-ați contactat în prealabil pentru o ofertă și ați acceptat să vă contactăm pe viitor prin e-mail sau dacă ați descărcat unul dintre materialele pe care le oferim pe site pentru informarea dumneavoastră și ne-ați furnizat adresa dumneavoastră de e-mail înainte de a primi acces la materialul dorit. Vă vom transmite proformele și facturile fiscale la adresele de e-mail furnizate, precum și diverse notificări importante și pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră.

Datele tale sunt în siguranță cu noi

Datele tale personale sunt stocate în baze de date la care au acces doar persoanele autorizate. Bazele de date care stochează datele furnizate de tine prin intermediul formularelor de contact de pe site sunt stocate pe un server securizat, aflat într-un data center protejat (ISO 27001, sisteme de securitate acces, monitorizare video etc). Accesul persoanelor autorizate la datele tale se face numai în scopul pentru care aceste date ne-au fost furnizate de către tine și în vederea mentenanței sistemelor de stocare și protecție a datelor tale.

În eventualitatea în care datele tale sunt solicitate, indiferent de motiv, în mod oficial, de către reprezentanți ai statului, datele vor fi furnizate acestora conform solicitărilor respective, în condițiile legii, caz în care aceștia devin răspunzători la rândul lor pentru protecția datelor tale.

Datele tale personale nu vor fi niciodată vândute niciunei terțe părți nici individual, nici ca parte a vreunei baze de date.

Cât timp păstrăm datele tale?

La modul general, stocăm pe o perioadă de 36 de luni de la încetarea necesității prelucrării. E-mailul tău cu care te-ai înscris la newsletter este șters dacă nu ai deschis newsletterele noastre pe o perioadă de 6 luni, așadar, ca să primești din nou newsletterele noastre, va trebui să te reabonezi. Cookie-urile le păstrăm doar 30 de zile, apoi te vom întreba din nou dacă ești de acord cu ele, la prima vizită pe site-ul nostru.

Te protejăm suplimentar

Website-ul nostru folosește protocolul HTTPS, care criptează datele transmise (de exemplu, prin intermediul formularelor de contact din site). Aceasta înseamnă că, fie și în eventualitatea puțin probabilă în care aceste date ar fi interceptate, ele nu ar putea fi citite de către o terță parte. Plata online cu cardul este, de asemenea, securizată.

Deții controlul asupra modului în care îți sunt folosite datele

Spre exemplu, când ai accesat site-ul nostru ai acceptat faptul că folosim cookies. Dacă însă te răzgândești, poți să gestionezi cookie-urile din browserul tău și poți apoi să nu mai vizitezi site-ul nostru.

Poți să soliciți oricând accesul la datele pe care le deținem cu privire la tine (modalități de contact, aici »), și le vei primi prin e-mail, în format ușor de citit. De asemenea, poți solicita oricând ștergerea datelor tale din baza de date. Totuși, trebuie să știi că, dacă ulterior vei dori să beneficiați de serviciile oferite prin intermediul site-ului, va trebui să furnizezi aceste date din nou.

Pe scurt, ai, conform legii, drepturi cu privire exclusivă la datele tale cu caracter personal: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor, dreptul de ștergere a datelor, dreptul la restricționarea prelucrării datelor, dreptul la opoziție, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, dreptul de a te adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și Justiției. Îți poți exercita aceste drepturi oricând, prin adresarea unei cereri prin formularul de contact de mai jos, și că, în cazul în care ți-am cerut consimțământul și ni l-ai dat, îl poți retrage în orice moment, prin aceeași metodă, retragerea consimățmântului producând efecte pentru prelucrarile viitoare ale datelor tale cu caracter personal.

Nume*

Adresă de email*

Telefon:

Subiectul mesajului

Mesaj

*Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar să citiți politica de confidențialitate și cookies și apoi să bifați caseta corespunzătoare, mai sus