duminică, septembrie 24, 2023

Robin Hood*

Poster Robin Hood

Ceata de tâlhari a lui Robin of Loxley (Taron Egerton) vine pe marile ecrane, într-o aventură plină de pericole și de lupte încrâncenate. Împreună cu aliatul său maur (Jamie Foxx), eroul care fură de la cei bogați ca să le dea celor săraci se pregătește să dea cea mai mare lovitură a vieții lui.

Despre Robin se spune că ar fi hoț, deși adevărații hoți sunt înalții dregători ai Coroanei, niște boieri lacomi și lipsiți de milă. Așa cum vede el lucrurile, numai un jaf pe măsura avuției furate de nobilii corupți ar mai putea restabili vreodată ordinea în ținut.

Luptele, urmăririle și exploziile se țin lanț, în vreme ce haiducii cer dreptate și stârnesc poporul în revoltă. Ca raspuns, șeriful oferă 1000 de lire recompensă pentru capturarea lui Robin. Însă oamenii sărmani pe care încearcă să-i ajute nu-l vor trăda pentru nimic în lume.

*Articol sponsorizat de HAPPYCINEMA »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: