vineri, februarie 23, 2024

Venom*

Poster Venom

După ce a refuzat nenumărate propuneri pentru a juca în filme cu supereroi, Tom Hardy interpretează în Venom rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care preferă să trăiască în simbioză cu un parazit extraterestru decât să moară.

Bazat pe personajul cu același nume din benzi desenate, filmul SF Venom este povestea unei invazii extraterestre, într-un univers distopic al viitorului. Aici, descoperirea unei comete care conține forme de viață simbiotice ar putea fi soluția crizei biologice cu care se confruntă Pământul.

Numai Eddie Brock reușește să supraviețuiască în simbioză cu ființa extraterestră care a pus stăpânire pe mintea și pe corpul lui. Aflat acum sub controlul entității, Eddie dezvoltă un alter ego bizar numit Venom și capătă puteri supraomenești, care îi schimbă total personalitatea și comportamentul. În timp ce Eddie se luptă să trăiască, rasa extraterestră pune la cale invazia planetei.

*Articol sponsorizat de HAPPYCINEMA »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: