vineri, februarie 23, 2024
Home > Copii > Happy Cinema introduce vizionări speciale de film pentru părinții cu bebeluși!

Happy Cinema introduce vizionări speciale de film pentru părinții cu bebeluși!

De când în casă e un bebeluș, tot ce făceați înainte și vă era foarte la îndemână , gen să vă puneți amândoi rapid câte o pereche de teniși și un tricou oarecare și să dați spontan o fugă la cinema ca să vedeți un film, a devenit extraordinar de complicat. În primul rând, ca să ieși undeva cu bebelușul după tine, trebuie să cari de toate, de la scutece la cărucior (asta, dacă bebelușul nu e încă ușor de dus într-un sling sau ceva asemănător). În al doilea rând, știi clar că o să orăcăie oriunde îndrăznești să te duci, și nu există scutire de privirile indignate ale celor care iubesc foarte mult liniștea (sau care urăsc foarte mult scâncetele, nu are prea multă importanță). În al treilea rând… cinema? Serios? Explozii, beznă, adică imposibil de suportat pentru un bebeluș, plus oameni veniți să vadă filmul, nu să te asculte pe tine cum foșgăi să schimbi un scutec. No fun.

De când în casă e un bebeluș, cam stați acasă pe canapea, cu genunchii la piept, și absorbiți Netflix și HBO pe pâine, în pauzele de bebeluș, care sunt destul de mici și de rare.

Și totuși, iată un cinema baby friendly

Happy Cinema București organizează din luna iunie o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși!  În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale: nu vor rula trailere și reclame, sonorul filmului va fi diminunat, iar în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie.

Prima vizionare de acest fel va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul Rough Night.

Am considerat că este oportun să oferim șansa părinților cu bebeluși să se bucure de experiența mersului la cinema fără teamă că alți spectatori vor fi deranjați. În plus, părinții pot petrece un timp de calitate împreună cu bebelușii și nu trebuie să caute bonă ca să meargă la film. Dorim să susținem și socializarea mămicilor și tăticilor și să le oferim ocazia de a vedea și discuta despre cele mai noi premiere” declară Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.

HAPPYCINEMA București este în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piata Unirii și la doi pași de Kaufland și Carrefour Vulcan, pe Șoseaua Progresului 151-171, în sectorul 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: