vineri, februarie 23, 2024
Home > Timp liber > Filme și seriale > Hellboy: Rise of the Blood Queen

Hellboy: Rise of the Blood Queen

Credem că putem spune despre Hellboy că e „cult film”, plus că stilul complet aparte îl separă de orice altă peliculă cu supereroi. La 15 ani de la primul Hellboy (2004) și la 11 de la al doilea (2008), a apărut în sfârșit unul nou: Hellboy – Rise of the Blood Queen. Desigur, fantastic (cum altfel?) și periculos (cum altfel?), noul Hellboy are 120 de minute și, în plus, o are și pe Mila Jovovich („Resident Evil”, „Al cincilea element”, dacă mai era nevoie de explicații, sau „Cei trei muschetari”, dacă vrem să ne simțim un pic jenați pentru ea). Noua producție Campbell Grobman Films ne oferă un Hellboy în regia lui Neil Marshall, și nu de la Gullermo del Toro, așa cum eram obișnuiți, iar băiatul roșu atât de bine redat de Ron Perlman în primele două filme este, de data aceasta, un David Harbour bine machiat.

Long story short, lumea e plină de magie, dar desigur nu magie albă, iar Hellboy trebuie să învingă o periculoasă regină, pe Nimue. Miza este, ca de obicei, distrugerea până la obliterare a întregii omeniri sau salvarea ei în ultima clipă. Știm cam cum se termină asta, dar un pic de curiozitate ne ține două ore atenți la ecran.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: