vineri, februarie 23, 2024
Home > Timp liber > Filme și seriale > Casa Gucci – film de weekend

Casa Gucci – film de weekend

Casa Gucci - film de weekend

“Casa Gucci” este un film biografic american apărut în 2021, bazat pe o poveste reală. Este realizat după cartea “Casa Gucci: o poveste senzațională a crimei, nebuniei, extravaganței și lăcomiei”. 

Acest film a fost nominalizat la Oscar pentru titlul de “Best Makeup and Hairstyling”, dar din păcate nu a câștigat, având o notă de 6.7 din 10 pe IMDB. Filmul promite mult prin distribuție, având ca actori principali pe Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, cărora li se alătură alte nume cunoscute. 

Dacă deja v-am făcut curioși, hai să vedem și despre ce e vorba.

Casa Gucci – 2021 – rezumat

Patrizia Reggiani este o italiancă tânără, care îl face pe Maurizio Gucci să se îndrăgostească de ea. Deși tatăl lui Maurizio îl sfătuiește să nu continue relația și ajunge până acolo încât își amenință fiul cu dezmoștenirea, cei doi se căsătoresc și aduc pe lume un copil. Cea mică este puntea care reface legătura dintre membrii familiei, iar, la moartea tatălui, Maurizio primește jumătate din acțiunile Gucci. Acesta este momentul de cotitură pentru Casa Gucci și ambițiile Patriziei. 

Maurizio nu este prea interesat de afacere, însă Patrizia are alte planuri. Își manipulează soțul să falsifice semnături, să raporteze evaziuni și să facă tot posibilul să cumpere restul de acțiuni Gucci deținute de alți membrii ai familiei. 

După toate acestea, într-un final, Maurizio refuză să mai fie controlat de soția sa și începe o aventură amoroasă cu o veche prietenă. Divorțul de Patrizia nu poate fi evitat. Casa Gucci nu prosperă în mâinile lui Maurizio. Așadar, acțiunile sunt cumpărate în totalitate de corporația Investcorp, care va ajunge să conducă vechea afacere de familie. 

Finalul filmului rămâne să îl urmăriți și să vedeți cum sfârșesc personajele și… ce poate face răzbunarea din om. 

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: