sâmbătă, octombrie 12, 2024
Home > pastârnac

Supă cremă cu scoici și pește (New England style)

Supa asta cremă (sau "chowder') este specifică zonelor de coastă, bogate în pește. Unii bucătari adaugă la ea și boabe de porumb, dar noi credem că rețeta de mai jos este perfectă fără. Plus că avem și o rețetă de chowder mexicano-american cu porumb și cartofi, deci să nu le

Citește mai mult »

Ciorbă de perișoare

Ciorba de perișoare este atât de simplu de făcut, încât ai motiv s-o faci des. În plus, credem că nu există ciorbă cu carne mai ieftin de făcut, cu excepția ciorbei de pui, desigur. Totuși, sunt câteva secrete pentru o ciorbă de perișoare bună (că rețeta în sine e foarte

Citește mai mult »

Basic Ciorbă (de pui)

Ciorba este chintesența existenței, serios. Fără ciorbă, nici mațele nu mișcă, nici stomacul nu se bucură, nici mahmurelile nu trec. Așa că iată cea mai simplă rețetă de ciorbă deasă și cu absolut de toate, de care ai nevoie în toate momentele dificile sau frumoase ale vieții tale, mai ales

Citește mai mult »