marți, noiembrie 28, 2023
Home > Copii > PetExpo – un weekend cu familia în lumea animalului de companie

PetExpo – un weekend cu familia în lumea animalului de companie

Mai sunt doar câteva zile până când începe a noua ediție a evenimentului de lifestyle pentru animalele de companie și stăpânii lor: PetExpo 2017 are loc între 5 și 7 mai la București, în Pavilionul C6 al ROMEXPO. Despre eveniment organizatorii afirmă că este „locul în care întreaga familie face o incursiune în lumea patrupedului și pentru un weekend îl plasează pe acesta în centrul atenției„. PetExpo este un eveniment dedicat familiei, din care fac parte si necuvantatoarele.

Este extraordinar să vezi părinți cu copii sau cupluri care vin împreună cu animalele lor și întâlnesc la PetExpo alte persoane poate cu un animal de aceeași rasă și încep să dialogheze instant, fac schimb de contacte, iar apoi leagă relații de prietenie de lungă durată. Pe lângă faptul că PetExpo face viața animalelor mai frumoasă, cred că acest lucru este cel mai important lucru pe care l-am realizat.”, declară Ilie Pană, organizatorul evenimentului.

Anul acesta, la PetExpo vor expune peste 40 de expozanți cu o suprafață de mai mult de 1000 mp de standuri. Oferta anului 2017 reprezintă una dintre cele mai complete de pe piața europeană în materie de servicii, hrană și produse de uz veterinar. Expozanți din 6 țări vor încerca să convingă publicul format din profesioniști, iubitori de animale și animaluțele lor să aleagă produsele cele mai potrivite cu scopul de a face viața necuvântătoarelor mai frumoasă

Ca în orice poveste, în Arena PetExpo, stăpânii împreună cu companionii lor au cateva probe de trecut pentru a ajunge la premiile puse în joc de organizatori și pentru ca distracția să fie la cel mai înalt nivel. În cele 3 zile de târg, este desemnat cel mai mâncăcios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel cățel.

Întreaga familie, de la părinți la copii și chiar la animalul de companie vor rămâne cu siguranță impresionați de câinii special antrenați ai Poliției Municipiului București care vor face o demonstrație de inteligență, luptă și curaj pentru a arăta publicului cum reușesc să identifice substanțe interzise și cum găsesc și imobilizează rău făcători. Apoi, 5 magicieni ai foarfecelor vor face un spectacol live de grooming, transformând animalele de companie în vedete demne de un bal.

La PetExpo se vor auzi și clopote de sărbătoare atunci când poveștile animalelor de companie vor fi încununate de două evenimente de căsătorie în care patrupedele amorezate își vor oficializa relațiile.

În acest univers al animalelor, organizatorii au grijă să îi răsfețe și pe cei mici cu activități, surprize și jocuri, iar o mascota năzdrăvană va apărea din când în când pentru a mai pune câte un zâmbet pe fețele tuturor.

Mai mult, copiii vor putea afla de la specialiști cum să aibă grijă de animalele de companie și câteva trucuri de dresaj pe care le pot folosi acasă. Familiile sunt invitate să participe în formulă completă, PetExpo fiind singurul eveniment unde este permis accesul oricărui animal de companie.

Înainte ca aventura să ia sfârșit, în studioul foto vizitatorii își pot face gratuit un portret de familie pentru ca o zi cu asemenea peripeții să rămână în album.

Programul de vizitare

  • Vineri (05.05.2017) 10:00 – 19:00
  • Sambata (06.05.2017) 10:00 – 19:00
  • Duminica (07.05.2017) 10:00 – 17:00

Bilete

  • Adulti: 10lei
  • Elevi, pensionari, studenti pana in 23 ani: 5lei
  • Copiii sub 5 ani: gratuit
  • Medicii veterinari, studentii la Medicina Veterinara: gratuit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: