vineri, februarie 23, 2024
Home > Diverse > SUPRA Fashion, seminar de modă pentru supraponderali

SUPRA Fashion, seminar de modă pentru supraponderali

Primul atelier practic din România dedicat modei pentru persoane supraponderale este organizat de Asociația SUPRA în București, pe 25 februarie 2017, în sala 6 a Happy Cinema din Liberty Center între orele 11:00 și 14:00. Evenimentul deschide o serie de seminare tematice practice legate de viața cu kilograme în plus și va fi susținut de Magda Drăgan, coach și NLP Practitioner, Cristiana Ilcău, coach și Master NLP și Wilhemina Arz, designer vestimentar.

Întotdeauna există o legătură între obezitate și anumite dezechilibre emoționale, suferințe, probleme. Obezitatea este doar un efect, nu cauza”, afirmă Magda Drăgan, Președinta Asociației SUPRA. „Din păcate, obezitatea nu face decât să adauge o greutate în plus problemelor existente; prin seminarele SUPRA Fashion vrem să redefinim modul în care își alege hainele o persoană supraponderală – hainele potrivite nu trebuie să ascundă, ci să pună în valoare și să dea celui sau celei care le poartă o stare de bine, de mulțumire de sine”, explică Magda Drăgan.

Programul seminarului

Partea 1: Cum ne purtăm kilogramele în plus? – cu Magda Drăgan (coach, NLP Practitioner)

Magda Drăgan va explica legătura între obezitate și dezechilibrele emoționale generate de suferințe și probleme de viață, folosind simbolic noțiunile de hrană primară (relațiile, cariera, activitatea fizică, spiritualitatea) și hrană secundară (mâncarea propriu-zisă). Dacă hrana primară lipsește, ființa umană va căuta refugiul în hrana secundară, cu mari șanse de a abuza de ea, tocmai pentru că nu poate umple golul interior.

Ea va prezenta tehnici pentru identificarea cauzelor reale, emoționale ale kilogramelor în plus, ca prim pas pentru rezolvarea acestora. Odată cu conștientizarea și rezolvarea situațiilor care au generat acumularea de kilograme, dispariția efectului vine de la sine, prin creșterea motivației, voinței, conștientizării și respectului de sine.

Partea 2: Descoperă femeia din tine și puterea feminității tale – cu Cristiana Ilcău (coach, Master NLP)

Femeie, îndrăznește să urci pe culmile vieții, îndraznește să ceri ce-i mai bun și mai frumos de la viață. Da. Meriți. Da. Poți mai mult decât crezi acum” – sub acest slogan Cristiana Ilcău va oferi participanților o lecție despre recunoștința față de propria persoană, facilitând conștientizarea tuturor rolurilor și responsabilităților zilnice (mamă/tată, soție/soț, iubită/iubit, prietenă/prieten, angajată/angajat, antreprenoare/antreprenor), precum și a  prezenței și efortului depus de propriul corp pentru îndeplinirea tuturor acestor roluri și responsabilități.

Consultanță și sfaturi legate de stil – cu Wilhelmina Arz și Madame Briolette

Wilhelmina Arz va oferi participanților noțiuni detaliate privind stilul vestimentar potrivit în funcție de structura corpului, folosind pentru exemplificare piese de îmbrăcăminte diverse, puse la dispoziție de Madame Briolette. Ea va oferi sfaturi practice, susținute de exemple, pentru ținute de zi cu zi și pentru ocazii speciale și va explica importanța alegerii hainelor respectând particularitățile corporale, precum și modul în care accesorizarea corectă poate transforma o ținută banală într-un fashion statement.

Taxa de participare este 80 de lei, iar înscrierile se fac pe site-ul Asociației  SUPRA sau prin e-mail, la adresa: office@asociatia-supra.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: