joi, octombrie 28, 2021
Home > Timp liber > Evenimente > „Sunt un orb” – Horaţiu Mălăele, recital la Happy Cinema

„Sunt un orb” – Horaţiu Mălăele, recital la Happy Cinema

Spectacolul „Sunt un orb” – un one-man-show cu Horaţiu Mălăele – are loc marți, 2 martie de la ora 20:00, la HAPPYCINEMA® București din Liberty Center Mall.

Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălălele.

Biletele costă 39 lei (categoria B) și 49 de lei (categoria A) și pot fi achiziționate la casele de bilete ale cinematografului și online pe Cinemagia.

Despre Horatiu Mălăele

Horațiu-Valentin Mălăele este actor, regizor, grafician, caricaturist și scriitor. A absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, iar în 1975, deși inițial dorea să facă Arte Plastice, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamț, la Teatrul Național, unde a interpretat mai multe roluri în piese precum ”Tinerețe fără batrânețe” de Eduard Covalli, ”Slugă la doi stapâni” de Carlo Goldoni și altele.

A ajuns apoi la București, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul Național, Bulandra. Începând cu anul 1982, după ce făcuse regie de film, a debutat ca regizor de teatru.

Artist complet, a avut în clasa a doisprezecea, la Casa de Cultură din Târgu Jiu, prima sa expoziție de desene; de-a lungul timpului a adunat peste 30 de expoziții pe care le-a și publicat în cartea autobiografică „Horațiu despre Mălăele”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: