vineri, februarie 23, 2024
Home > Timp liber > Filme și seriale > Wednesday – serial original Netflix

Wednesday – serial original Netflix

wednesday-serial-original-netflix

Wednesday este personajul central al mult așteptatului serial Netflix: mezina familiei Addams se transferă la Academia Nevermore, o școală privată pentru monștri proscriși, aceeași pe care au urmat-o și părinții ei, Morticia și Gomez Addams. 

Planul inițial al fetei era să evadeze de la acea școală, cu ajutorul Mâinii, însă este captivată de un mister local – o crimă – și se decide să rămână pentru a-l rezolva. Wednesday descoperă că a moștenit abilitățile speciale ale mamei ei, care îi sunt utile pentru descoperirea făptașului. 

Cu toate că Wednesday este o persoană rece, lipsită de emoții și sfidătoare, alergică la culoare, ea se împrietenește cu colega ei de cameră, Enid, și cu colegul de proiect, Eugene. Această prietenie ciudată face și ea parte din poveste!

Dacă se întâmplă ca firul poveștii să nu vă captiveze, serialul rămâne pe lista de merită văzut măcar pentru jocul actoricesc extraordinar al Jennei Ortega, care o interpretează pe Wednesday, și pentru priveliștile superbe din România: Academia Nevermore este filmată la Castelul Cantacuzino din Bușteni și mai putem vedea secvențe care se petrec în Gara Sinaia și la Bazinul Dinamo, dar și în serele din Grădina Botanică din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: