duminică, mai 19, 2024
Home > Copii > 14 evenimente, jocuri și concursuri în Arena PetExpo

14 evenimente, jocuri și concursuri în Arena PetExpo

La Pet Expo, pe parcursul celor 3 zile de târg, se vor desfășura 14 evenimente, printre care și programe speciale pentru familiile cu copii. Animatorii Vizoo vor face un program de joacă cu mascota și modelabile și cei mici vor putea afla de la specialiști cum să aibă grijă de animalele de companie, precum și câteva trucuri de dresaj pe care le pot folosi acasă. Familiile sunt invitate să participe în formulă completă. Nu doar copiii sunt bineveniți, ci și vedetele evenimentului, adică patrupedele de casă – câinii și pisicile vor putea câștiga unul dintre cele peste 100 de premii puse în joc de sponsori, cu condiția să participe și să se afle la eveniment.

PetExpo este un eveniment potrivit pentru copii.
PetExpo este un eveniment potrivit pentru copii.

Vineri vor fi demonstrații de dresaj. În plus, amatorii de amuzament care și-au înscris deja necuvântătoarele special în acest scop își vor căsători cu pompă animalele de companie – vineri, începând cu ora 13.00, la PetExpo se vor oficia ceremonii de căsătorie VIP. Dacă vă atrăgea ideea, ca să nu vă pară rău că nu v-ați înscris la asta mai devreme, or să fie ”Pet Weddings”, dar altfel organizate, și sâmbătă.

Sâmbătă și duminică sunt pregătite 12 evenimente:

  • demonstrații cu câinii antrenați ai Poliției Municipiului București,
  • concursuri diverse pentru câini: cel mai mâncăcios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel cățel,
  • concursuri diverse pentru alte animale de companie,
  • „Grooming Show” – demonstrații de cosmetică pentru animale,
  • „X și O cu animăluțe” – nu știm după ce reguli, dar rămâne de văzut,
  • concursul „Cine seamănă cel mai mult cu animalul său„.
Demonstrație de dresaj la PetExpo
Demonstrație de dresaj la PetExpo

A noua ediție a PetExpo este axată pe oferirea unor soluții complete de lifestyle pentru animale. În cele trei zile de târg, vizitatorii vor găsi cea mai mare varietate de hrană, cele mai noi soluții de sănătate și cosmetică, servicii și sfaturi gratuite de la cei mai buni specialiști din România” spune Ilie Pană, organizatorul PetExpo.

Mai multe detalii despre Pet Expo aici »