luni, februarie 26, 2024
Home > Timp liber > Filme și seriale > A Star Is Born* – partea II

A Star Is Born* – partea II

Poster A Star Is Born

Aflată pentru prima dată într-un rol principal pe marile ecrane, Lady Gaga își folosește vocea de excepție în rolul unei tinere soliste de muzică country. Alături de ea, actorul nominalizat la Oscar, Bradley Cooper, interpretează rolul unui cântăreț celebru, făcându-și totodată și debutul ca regizor.

A Star Is Born este trista poveste de dragoste dintre doi cântăreți aflați în stadii foarte diferite ale vieții. Deși începe ca un vis, legătura lor se deteriorează pe fondul dramei interioare a bărbatului. Declinul carierei lui Jack (Bradley Cooper), marcat de droguri și de alcool, este în contratimp cu debutul lui Ally (Lady Gaga), tânăra sa iubită.

În fața mulțimii cei doi fac un duet incredibil și se îndrăgostesc, în ciuda diferenței de vârstă și de statut dintre ei. Însă în spatele cortinei se ascund probleme prea mari iar iubirea lor nu e sortită să dureze.

*Articol sponsorizat de HAPPYCINEMA »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: