miercuri, iulie 17, 2024
Home > Timp liber > Evenimente > Cel mai frumos loc de pe Pământ pentru animăluțe, PetExpo 2019 are loc anul acesta între 12 și 14 Aprilie, la Romexpo

Cel mai frumos loc de pe Pământ pentru animăluțe, PetExpo 2019 are loc anul acesta între 12 și 14 Aprilie, la Romexpo

PetExpo este singurul târg dedicat animăluțelor din România. La ediția cu numărul 11, organizatorii aduc din nou zonele de fun, gratuite tuturor celor care trec pragul târgului, precum și reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședințe foto gratuite și multe alte surprize.

Zonele de Fun

? Perfect Fit Challenge

Vizitatorii pot intra cu animăluțul lor pe porțile acestei zonei create special pentru cele mai energice și agile codițe. Oricine se poate juca gratuit cu partenerul său de nădejde prin tunel, obstacole, jaloane, rampă și trambulină. Asta nu e tot. Tot aici, dresori profesioniști îi învață pe vizitatori cum să-și educe animăluțul și să îl motiveze să parcurgă un traseu complet.

? Beauty Salon

Aici, stiliștii stau la dispoziția micuților răsfățați. Toți vizitatorii târgului vor avea parte de mici sesiuni de grooming gratuit în această zonă de fun.

? Stairway of Champions

1 …2 …3 …4 …5 …6 …7 …8 …9 scări pentru cei mai acrobați dintre vizitatori. Cele mai perseverente spirite, care vor ajunge la ultima scară, vor fi răsplătite cu premii.

? Pet Fashion Store

Play dress up! Aici este zona unde vizitatorii descoperă diverse stiluri trendy pentru patrupede, îi ajută pe micuții lor să probeze și să vadă care ținută îi avantajează cel mai bine. Evident, aceste momente pot fi imortalizate și distribuite pe rețelele de socializare.

? Professional Photo Studio

Animăluțul este starul la PetExpo și clar că merită o ședință foto gratuită într-un studio profesionist. Fotografa profesionistă din acest studio captează atenția și celui mai năzdrăvan animăluț și îl surprinde în cea mai favorabilă poziție.

? Balloon Popping

Dacă până acum plăcerea de a sparge baloanele de la zilele de naștere i-a fost refuzată, de data aceasta va avea parte de zeci de baloane colorate pe care să le alerge și să le spargă după bunul plac.

Ce se mai întâmplă la PetExpo 2019?

? Reduceri la mii de produse, oferte delicioase și gratuități

Expozanții târgului vin anul acesta cu oferte spectaculoase la produsele și serviciile dedicate animalelor de companie. Absolut toate produsele expuse spre vânzare la eveniment au reduceri speciale, oferte de tip 1 + 1 gratuit sau sunt plasate în pachete foarte avantajoase. Mai mult, mulți expozanți vor oferi tuturor vizitatorilor mostre și produse promoționale gratuite. Nu vor lipsi nici tombolele și concursurile cu tot felul de premii în fiecare stand.

? Nutriție

La PetExpo vin cei mai buni specialiști în nutriția animalelor din România cu o mare varietate de hrană.

? Campionatul de Grooming al României

Cei mai buni groomeri din țară se întrec pentru a obține trofeul pentru cel mai bun groomer din România. Special pentru a juriza concursul, va veni tocmai din Malaesia unul dintre cei mai buni groomeri din lume.

⚕ Sănătate

Consultanți de top în pet wellness prezintă produse performante și oferă gratuit sfaturi valoroase.

✂ Cosmetică

Și animalele merg la salonul de cosmetică și folosesc produse de întreținere. La târg, vor fi prezente cele mai bune din România.

? Stil

Pentru că animalul de companie a fost și va fi mereu un lucru cu care oamenii se mândresc, la târg vizitatorii vor putea găsi cele mai de clasă haine și accesorii.

? Gadgets

Tehnologia în serviciul patrupedelor. La târg, vizitatorii vor găsi zgărzi profesionale, inteligente, instrumente de dresaj, dispensere de hrană automate etc.

? Jocuri și spectacol

În Arena PetExpo, vizitatorii care vin cu animalele lor de companie pot participa la jocuri și concursuri cu premii.

? Activități pentru copii

La PetExpo sunt activități pentru toată familia. Expozanții pregătesc pentru copii surprize deosebite.

——————————————————————————

? BILETE

– Adulți: 10lei
– Elevi, pensionari, studenți până în 23 ani: 5lei
– Copiii sub 6 ani: gratuit

? PROGRAM

– Vineri (12.04.2019) 10:00 – 19:00
– Sâmbătă (13.04.2019) 10:00 – 19:00
– Duminică (14.04.2019) 10:00 – 17:00

? LOCAȚIE

– ROMEXPO – pavilionul C6, București