duminică, septembrie 24, 2023
Home > Timp liber > Filme și seriale > Loving Pablo – dramă sau documentar?*

Loving Pablo – dramă sau documentar?*

În Loving Pablo, o poveste inspirată de evenimente reale, o faimoasă jurnalistă începe o legătură de dragoste cu cel mai puternic traficant de droguri din lume.

Virginia Vallejo (Penelope Cruz) este prezentatoare de știri în Columbia, la începutul anilor ’80. În cadrul unei petreceri ținute la vila lui Pablo Escobar (Javier Bardem), jurnalista ajunge să-l cunoască chiar pe temutul traficant de droguri. Curând, cei doi încep o legătură de dragoste pasională, pentru care jurnalista ar putea plăti cu viața.

Sedusă de farmecul și de ideile lui Escobar, Virginia decide să nu pună prea mult preț pe modul în care iubitul ei își câștigă banii, spunându-și că tot ceea ce contează este grija pe care cartelul de droguri le-o poartă săracilor din Medellin. Însă lucrurile iau o turnură neașteptată, pe măsură ce jurnalista începe să înțeleagă mai bine cum funcționează cu adevărat imperiul construit de Escobar, în vreme ce SUA solicită extrădarea amantului ei din Columbia.

De văzut!

*Articol sponsorizat de HAPPYCINEMA »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: