vineri, februarie 23, 2024
Home > Timp liber > Filme și seriale > Sicario: Day of the Soldado*

Sicario: Day of the Soldado*

Războiul forțelor de ordine americane cu traficanții de droguri din Mexic escaladează în Sicario: Day of the Soldado. Când cartelurile de droguri încep să trimită teroriști dincolo de graniță, regulile jocului se schimbă – acum cartelurile sunt considerate organizații teroriste.

Agentul Matt Graver (Josh Brolin) găsesește o nouă strategie în lupta contra traficanților. Soluția lui este să-l recruteze pe Alejandro (Benicio Del Toro), un avocat pus pe răzbunare, a cărui familie a fost ucisă de Cartel.

Alejandro vrea să pornească un război între clanurile mexicane. După ce o răpește pe fiica unuia dintre cei mai mari traficanți din Mexic ca să-l provoace pe tatăl ei, soarta fetei depinde de mărinimia lui. Bărbatul are de ales dacă va fi mai blând cu fata traficantului decât a fost cartelul cu propria lui familie.

*Articol sponsorizat de HAPPYCINEMA »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: