luni, februarie 26, 2024

The Nun*

Poster The Nun

În filmul de groază The Nun, Vaticanul intervine într-un incident ocult, petrecut la o mănăstire izolată din România. Când tragedia unei tinere călugărițe care și-a pus capăt zilelor la mănăstirea Cârța începe să se manifeste sub forma unei năluci malefice, prelații catolici sunt chemați să constate că un demon a pătruns în lumea celor vii.

Părintele Burke (Demián Bichir) și măicuța Irene (Taissa Farmiga) sunt trimiși să investigheze fenomenul și să alunge spiritul diavolesc din spațiul sacru al mănăstirii. Cei doi descoperă că în spatele apariției misterioase a călugăriței demonice se ascunde o taină blestemată a mănăstirii, pe care trebuie să o deslușească și să-și salveze sufletele.

Curând, confruntarea cu forțele Iadului se trasnformă într-o bătălie feroce, care le pune credința la încercare și viața în pericol.

*Articol sponsorizat de HAPPYCINEMA »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: