vineri, februarie 23, 2024
Home > Timp liber > Evenimente > „Show de pet grooming nemaivăzut în România, la PetExpo 2019”

„Show de pet grooming nemaivăzut în România, la PetExpo 2019”

Anul acesta, PetExpo va oferă cele mai deosebite evenimente dedicate animăluțelor.

În cadrul celei de-a 11-a ediție, vor avea loc două evenimente de pet grooming ce vor aduce buna dispoziție iubitorilor de animale, cât și interesul participanților.

Sâmbătă 13 aprilie, între orele 15:00 – 19:00 în Arena PetExpo, va avea loc Romanian Grooming Trophy, primul eveniment de pet grooming, unde vor participa cei mai importanți groomeri din România și este singura competiție de grooming din România, organizată de Groom Land Academy din Craiova.

Stilurile de styling alese pentru câini vor fi comunicate la PetExpo, iar groomerii își vor dovedi abilitățile pe 4 stiluri diferite de grooming: Free Style, Pure Breed Scissoring, Poodle și Stripping. Arbitrajul competiției va fi realizat de către Jamie Sie, instructor principal la JGA Malaysia, groomer și arbitru atestat în Asia.

Ca în fiecare an, PetExpo dă startul noilor tendințe internaționale în grooming, iar anul acesta vor fi prezentate, în premieră, în cadrul celui mai popular eveniment oferit iubitorilor de animale.

Cel de al doilea eveniment va fi o demonstrație grooming realizată de Fabio Brandi, alături de câinele său personal și va avea loc duminică 14 aprilie, la ora 14:00 în Arena centrală a PetExpo.

Fabio a devenit interesat de lumea grooming-ului la doar 18 ani și pasiunea lui s-a transformat în meserie. Cursurile de specializare l-a care a participat l-au ajutat să deschidă în 2011 prima academie din Italia, „Lovepet Grooming Academy” și a devenit cel mai cunoscut groomer și breeder pe plan internațional, primind titlul de „IV SAN BERNARD Master of Grooming”.

Pentru achiziționarea unui bilet, costul va fi de 10 lei, iar pentru elevi, pensionari și studenți cost biletului va fi de numai 5 lei. Copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină veterinară au accesul gratuit. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe site-ul www.petexpo.ro

Programul târgului este vineri – sâmbătă, între 10.00 și 19.00, iar duminică, între 10.00 și 17.00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: