joi, septembrie 28, 2023
Home > Timp liber > Filme și seriale > The Beach Bum (Regele plajei)

The Beach Bum (Regele plajei)

La filmul ăsta o să râdem, asta e clar. Plus că e cu Matthew McConaughey și Snoop Dogg și băiatul ăsta cu ochi de o culoare nedefinită de albastru, Zac Efron… și nu doar ei (vezi mai jos). Cu ideea asta preconcepută, dar bazată pe experiență de viață și film, am văzut trailerul și am zis da, hai la film.

Pe foarte scurt, dacă v-am făcut curioși, trebuie să știți că individul care-și spune Moondog are suflet de poet. Și de scriitor. Ca orice artist, visează să creeze o operă nemaiîntâlnită și nu se supune canoanelor societății moderne. Pentru că viața merită trăită și e numai una, Moondog își umple timpul cu droguri, alcool și femei. Cu alte cuvinte, freacă menta artistic cât e ziua de lungă. Da, FixAșa, el este regele vagabond al plajei („The beach Bum”), unde și trăiește în timp ce se gândește la romanul de mare succes pe care-l va da literaturii americane.

Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron și Jonah Hill fac parte din distribuția acestei comedii interzise minorilor sub 15 ani (motiv în plus s-o vedem), iar regia celor 95 de minute de distracție îi aparține lui Harmony Korine, despre care publicul a aflat în urma succesului cinematografic „Spring Breakers.

Have fun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: