duminică, aprilie 14, 2024
Home > Cumpărături > Prosecco Rose de la ZAREA

Prosecco Rose de la ZAREA

ZAREA Prosecco Rose

Iată că nu mai trebuie neapărat să fii italian sau să aștepți să apară prin rafturi în magazine importurile, ca să bei un Prosecco Rose. Acum avem Prosecco Rosé de-al nostru, de la ZAREA. Ce putem să mai zicem altceva? Iată-l!

ZAREA Prosecco Rose

 

ZAREA Prosecco Rose

Dacă te întrebai ce să mai faci în pandemie, like a boss, în cam fiecare (sâmbătă) seară de acum încolo, până la Crăciun și, de fapt, până la Paște, acum ai un răspuns valabil. O să bei Prosecco, și nu de orice fel, ci Rosé*. Acum mai trebuie doar să aflăm în ce supermarketuri se găsește, că de cocktailuri dietetice știm deja să ne ocupăm și, oricum, am tras demult concluzia că spumantul e cea mai bună idee când nu vrei să te îngrași.

Și, dacă tot nu prea mai ieșim nicăieri, că viața de noapte nu e amuzantă ziua, probabil că o să urmeze niște destrăbălări culinare de weekend (că în timpul săptămânii ne-am ocupa cu asta, dar nu ne lasă munca și școala online) la care o să meargă de minune acest Prosecco Rose. Testăm, gustăm și – dacă ne place foarte mult ceva din ce descoperim – postăm aici, să te bucuri și tu.

____

* – da, știm să scriem corect Prosecco Rosé, doar că Google are tot felul de pretenții și trebuie să ne adaptăm la el, ca tu să găsești acest articol util la vreme, că știm că nu (prea) folosești Duck Duck Go.