marți, ianuarie 14, 2025
Home > Reteta > Tortilla cu carne de porc și sos barbecue

Tortilla cu carne de porc și sos barbecue

A zis cineva Tortilla cu carne de porc și sos barbecue? Da!

Dimineți în care n-ai vreme? Plod mofturos? Prânz în fața laptopului? We got you! Acest senviș făcut dintr-o tortilla cu carne rece de porc (leftovers) și sos barbecue e gata în câteva minute.

Imprima reteta
Tortilla cu Carne de Porc și Sos Barbecue
Gata în câteva minute!
Categorie Brunch, Mic dejun
Specific American
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 3 minute
Timp de asteptare 3 minute
Portii
senvișuri
Ingrediente
Categorie Brunch, Mic dejun
Specific American
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 3 minute
Timp de asteptare 3 minute
Portii
senvișuri
Ingrediente
Etape
  1. Prepararea umpluturii: Într-o tigaie mare, încălzește puțin ulei la foc mediu. Adaugă ceapa tocată și ardeiul gras și călește-le până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.Adaugă carnea de porc fiartă și sosul barbecue în tigaie. Amestecă bine și gătește pentru încă 5 minute, până când toate ingredientele sunt bine combinate și încălzite uniform. Condimentează cu sare și piper după gust.
  2. Asamblarea tortillas: Încălzește tortillas într-o tigaie antiaderentă sau pe o plită, câte 30 de secunde pe fiecare parte, până devin ușor crocante.Împarte amestecul de carne de porc și legume între tortillas. Dacă dorești, presară puțină brânză rasă deasupra.Împăturește marginile tortillas și rulează-le strâns.
  3. Gătirea tortillas: La tigaie/plită: Pune tortillas umplute într-o tigaie sau pe o plită, la foc mediu. Gătește-le pentru 2-3 minute pe fiecare parte, până devin aurii și crocante. La grill electric: Preîncălzește grill-ul electric. Pune tortillas umplute pe grill și gătește-le pentru aproximativ 3-4 minute, până devin aurii și crocante, iar brânza (dacă ai adăugat) se topește.
  4. Servirea: Taie tortillas pe jumătate și servește-le calde, alături de o salată proaspătă sau o garnitură de legume.
Notitele retetei

Sfat:

Poți adăuga și alte legume, cum ar fi roșii sau avocado, pentru un plus de savoare și textură.

 

Poftă bună!

Partajeaza reteta