Nu există rețetă mai simplă de prăjitură, dulce, fudge, cum vreți să-i spuneți, fără cuptor și fără prea multe ingrediente. Încercați-o măcar o dată și o veți face mereu!
Imprima reteta
Cupcake raw vegan, cu caju, coajă de lămâie și cacao
Un dulce delicios și delicat, cu textură de fudge, care se topește în gură.
Se dau la blender toate ingredientele, mai puțin cacaua, până se obține o cremă moale. Se toarnă jumătate în formele de brioșe.
Se adaugă în blender cacaua, peste restul de cremă, și se amestecă bine. Apoi se adaugă peste crema albă, în formele de brioșe. Se nivelează și se dă la frigider măcar două ore sau până se întărește compoziția.
Notitele retetei
O variațiune pe aceeași temă este la fel de delicioasă și se face fără cacao, cu fulgi de porumb și dulceață de casă (de orice fel de fructe).
Cupcake raw vegan cu caju, fulgi de porumb și dulceață
Cupcake raw vegan cu caju, fulgi de porumb și dulceață
Cupcake raw vegan cu caju, fulgi de porumb și dulceață
Acest site foloseste cookies pentru pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. Puteți oricând să ștergeți cookie-urile din browser.