sâmbătă, februarie 27, 2021
Home > Reteta > Cupcake de caju fără foc

Cupcake de caju fără foc

Nu există rețetă mai simplă de prăjitură, dulce, fudge, cum vreți să-i spuneți, fără cuptor și fără prea multe ingrediente. Încercați-o măcar o dată și o veți face mereu!

Imprima reteta
Cupcake raw vegan, cu caju, coajă de lămâie și cacao
Un dulce delicios și delicat, cu textură de fudge, care se topește în gură.
Categorie Deserturi
Specific Vegan
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 10 minute
Timp de asteptare 2 h
Portii
cupcakes
Ingrediente
Categorie Deserturi
Specific Vegan
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 10 minute
Timp de asteptare 2 h
Portii
cupcakes
Ingrediente
Etape
  1. Se dau la blender toate ingredientele, mai puțin cacaua, până se obține o cremă moale. Se toarnă jumătate în formele de brioșe.
  2. Se adaugă în blender cacaua, peste restul de cremă, și se amestecă bine. Apoi se adaugă peste crema albă, în formele de brioșe. Se nivelează și se dă la frigider măcar două ore sau până se întărește compoziția.
Notitele retetei

O variațiune pe aceeași temă este la fel de delicioasă și se face fără cacao, cu fulgi de porumb și dulceață de casă (de orice fel de fructe).

Partajeaza reteta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: