Maioneză fără ulei? Da.
Această rețetă se face fără pic de ulei. Singurele grăsimi provin din gălbenușurile de ou și din smântână, în rest rețeta conține doar proteine.
Cu puține calorii? Da.
Diferența față de o maioneză obișnuită este enormă. Iată:
100g maioneză obișnuită: 680kcal.
100g maioneză fără ulei: 100 kcal.
Ce mai aștepți? Bucură-te de
Citește mai mult »
Supa rece bulgărească se numește Tarator și se servește amestecată cu cuburi de gheață. Dacă nu se diluează prea mult iaurtul folosit, poate fi servită și ca salată sau ca sos pentru carne de oaie sau de capră, și este extraordinar de gustoasă. Pentru vegani, se poate înlocui iaurtul cu
Citește mai mult »
Când ești pe fugă dar vrei să mănânci ceva hipocaloric sau dacă pur și simplu ai ales să urmezi un stil de viață cât mai sănătos, salata de spanac proaspăt cu ardei roșu, roșii cherry și brânză halloumi este exact ceea ce cauți. Nimic nu ar putea fi mai simplu
Citește mai mult »
Noi românii ne-am obișnuit să mâncăm mămăliga cu smântână și brânză sau cu sarmale, însă în bucătăria internațională polenta (denumirea în engleză a mămăligii) este văzută ca o garnitură foarte sănătoasă, cu mai puține calorii decât pâinea sau cartofii, pe care bucătarii vegani o apreciază în mod deosebit.
Pentru cei
Citește mai mult »
Mulți dintre noi mănâncă nesănătos măcar din când în când, însă cea mai nesănătoasă categorie de alimente este cea a dulciurilor deja preparate – cum ar fi ciocolata, napolitanele, biscuiții cu cremă etc. Pe acestea le cumpărăm din impuls de la supermarket când avem poftă de ceva dulce și nu
Citește mai mult »
Supele-cremă sunt hrănitoare și aromate, și sunt perfecte să umple burta omului flămând înainte de felul principal (ca să nu fie apoi omul tentat să mănânce toată cratița cu tocană, să lase și pe a doua zi și să țină grăsimea departe de șale). Supele-cremă sunt și ceea ce românul
Citește mai mult »