sâmbătă, octombrie 24, 2020
Home > Reteta > Pandișpan cu fructe

Pandișpan cu fructe

Cel mai simplu pandișpan cu fructe

Cel mai simplu pandișpan, peste care se pot pune orice fructe!

Merge extraordinar cu afine, vișine sau cireșe fără sâmburi, fructe din caisată sau vișinată, dulceață (iarna) sau fructe congelate, de orice fel.

Imprima reteta
Pandișpan cu fructe
Categorie Deserturi
Timp de gatire 40 minute
Portii
Ingrediente
Categorie Deserturi
Timp de gatire 40 minute
Portii
Ingrediente
Etape
  1. 6 albușuri se bat bine cu 6 linguri rase de zahăr, jumătate de linguriță de sare și zahăr vanilat, 2 plicuri (sau pui un sfert de păstaie de vanilie în gălbenușuri).
  2. 6 gălbenușuri separat se amestecă lejer cu 3 linguri de ulei și esență de lămâie sau coajă de lămâie.
  3. Când albușurile sunt bătute spumă tare, se toarnă peste ele gălbenușurile și se încorporează.
  4. 6 linguri cu vârf de făină albă se presară peste toată asta, amesteci ușor de jos în sus până se combină și asta e coca.
  5. Se pune asta în tavă, se nivelează, se presară deasupra zahăr, se presară cireșe, vișine, ce ai, fără sâmburi, se mai presară un pic de zahăr și țuști la cuptor 180° 35-40 min (depinde de cuptor, verifici cu scobitoarea).

    Se taie răcit, se mănâncă prea repede.
Partajeaza reteta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: