marți, octombrie 3, 2023
Home > 5 stele
Reteta cozonac fara framantare simplu de facut

Cel mai bun cozonac – Cozonacul mamei

Asta este - fără glumă - cea mai bună rețetă de cozonac fără frământare din țară! A zis cineva... cozonac? Cel mai bun cozonac are acum rețeta online - mama ar fi mândră, și e momentul să facem mândre toate mamele (sau invidioase, pe cele care încă nu știu să facă așa

Citește mai mult »

Supă cremă cu scoici și pește (New England style)

Supa asta cremă (sau "chowder') este specifică zonelor de coastă, bogate în pește. Unii bucătari adaugă la ea și boabe de porumb, dar noi credem că rețeta de mai jos este perfectă fără. Plus că avem și o rețetă de chowder mexicano-american cu porumb și cartofi, deci să nu le

Citește mai mult »

Chifteluțe suedeze mai bune decât cele de la Ikea

Ai mers vreodată pănă în Băneasa, doar ca să mănânci chifteluțe suedeze cu piure, gem de merișoare și sos gravy? Ei bine, dacă vrei să te bucuri și acasă de această rețetă delicioasă, tot ce trebuie să faci este să urmezi rețeta de mai jos. Vei obține chifteluțe proaspete, chiar mai pufoase

Citește mai mult »

Orez integral cu tofu

Pentru a scuti din timpul petrecut în bucătărie, mulți dintre noi apelează la soluții nesănătoase, care rezolvă problema pe termen scurt. Pe termen lung însă, ajungem să plătim prețul sub forma kilogramelor în plus sau a problemelor medicale. Astfel, investiția de a învăța câteva dintre secretele bucătăriei bazate pe alimente

Citește mai mult »

Salată de spanac cu brânză halloumi

Când ești pe fugă dar vrei să mănânci ceva hipocaloric sau dacă pur și simplu ai ales să urmezi un stil de viață cât mai sănătos, salata de spanac proaspăt cu ardei roșu, roșii cherry și brânză halloumi este exact ceea ce cauți. Nimic nu ar putea fi mai simplu

Citește mai mult »

Cheesecake

Cheesecake este un desert cremos bazat pe crema de brânză, care poate fi servit cu fructe, cu dulceață sau cu sirop. Deși există multe variante ale acestei rețete (se poate face cu biscuiți și deasupra, poate avea aromă de lămâie, există rețete cu sau fără coacere, cu diferite feluri de

Citește mai mult »

Sote de ciuperci cu mămăligă

Noi românii ne-am obișnuit să mâncăm mămăliga cu smântână și brânză sau cu sarmale, însă în bucătăria internațională polenta (denumirea în engleză a mămăligii) este văzută ca o garnitură foarte sănătoasă, cu mai puține calorii decât pâinea sau cartofii, pe care bucătarii vegani o apreciază în mod deosebit. Pentru cei

Citește mai mult »