marți, iunie 18, 2019
Home > Reteta > Fulgi de ovăz cu banane și unt de arahide – Rețete din cămara rulotistului: Micul dejun

Fulgi de ovăz cu banane și unt de arahide – Rețete din cămara rulotistului: Micul dejun

Dacă în articolele precedente am acoperit alimentele neperisabile esențiale și alimentele conservate pe care le poți lua cu tine în călătoriile cu rulota, de această dată îți vom prezenta câteva rețete de călătorie, care să te inspire și să-ți arate cât de ușor este să te poți bucura de mese delicioase la drum lung.

Îți propunem un meniu pentru întreaga zi la rulotă:

  • La micul dejun: Fulgi de ovăz cu banane și unt de arahide (citește rețeta mai jos – e atât de simplă, că e aproape inutil s-o scriem ca rețetă de sine stătătoare – ideea e să ai rețeta de bază și ideea, pentru că apoi poți face și zeci de combinații delicioase adăugând gemuri, fructe de sezon, fructe uscate și tot așa).
  • La prânz: Piept de pui la grătar cu piure de cartofi și murături
  • La cină: Paste cu sos de roșii și busuioc
Imprima reteta
Rețete din cămara rulotistului - Micul dejun
Fulgi de ovăz cu banane și unt de arahide
Categorie Mic dejun
Specific Camping, Vegetarian
Timp de preparare 15 minute
Portii
persoană
Ingrediente
Categorie Mic dejun
Specific Camping, Vegetarian
Timp de preparare 15 minute
Portii
persoană
Ingrediente
Etape
  1. Se amestecă banana pisată cu laptele și mierea, având grijă să rămână câteva felii de banană pentru a decora castronelul la final.
  2. Se pune acest amestec la fiert pentru câteva minute, adăugându-se fulgii de ovăz.
  3. Amestecul se lasă să se răcească vreme de 1 minut.
  4. Se adaugă untul de arahide și feliuțele de banană.
Partajeaza reteta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la FixAsa.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: